Equador megadivers, de l’Amazònia a la costa. Megadiverse Ecuador, from the Amazon to the coast

Equador megadivers, de l'Amazònia a la costa

Us convido el proper dimecres 7 de setembre a la projecció – conferència Equador megadivers, de l’Amazònia a la costa. L’acte tindrà lloc a l’Institució Catalana d’Història Natural a les 19 h, C/ Carme 47 de Barcelona. L’acte s’enmarca dins de les sessions de fotografia de natura de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura.

Equador és un dels 17 països megadiversos del món i el que compta amb més espècies per km2.
En aquest viatge fotogràfic pel centre d’Equador podrem veure els diferents paisatges i espècies que trobem des de l’Amazònia fins la costa, passant per la serra. Ens aturarem una mica més de temps al Chocó, una de les ecorregions més interessants i alhora amenaçades del país.

Etiquetes: , , , , , , ,

3 Respostes to “Equador megadivers, de l’Amazònia a la costa. Megadiverse Ecuador, from the Amazon to the coast”

  1. Verónica Becerra Says:

    embajador de mi tierra en tu tierra 😉 que te vaya super bien !

  2. Equador megadivers (II): l’Amazònia. Megadiverse Ecuador (II): the Amazon « Blog de Valentí Zapater · · · Fotografia i viatges des del cor Says:

    […] és la 2ª part del resum del meu audiovisual Equador megadivers, de l’Amazònia a la costa. En aquest cas faré una aproximació a l’Amazònia equatoriana a través del viatge que vaig […]

  3. Equador megadivers (III): la serra. Megadiverse Ecuador (III): the “Sierra” « Blog de Valentí Zapater · · · Fotografia i viatges des del cor Says:

    […] Aquí teniu la 3ª part del resum del meu audiovisual Equador megadivers, de l’Amazònia a la costa. […]

Deixa un comentari