Suport casolà per monitor VESA 100×100. Homemade VESA 100×100 monitor mount

Un dels problemes amb el que em vaig enfrontar en el meu trasllat a Equador va ser el tema del monitor. Havia de trobar l’equilibri entre l’excés d’equipatge i poder treballar amb una gestió de color acurada. Finalment la solució va ser endur-me el meu monitor NEC Multisync LCD 1990SXi però sense el suport de sobretaula. I per suposat el calibrador Monaco Optix XR i el software corresponent.

Després d’alguns maldecaps per desmuntar el suport (és molt més fàcil del que sembla) vaig aconseguir encabir el monitor a  l’equipatge de mà, que al final va colar tot i l’excés de pes.

La següent història era com trobar un altre suport a Quito. Vaig veure que hi havia un estàndard anomenat VESA 100×100 o MIS-D 100 que s’aplica en suports murals però no trobava res de sobretaula. Es tracta d’un suport que encaixa amb els 4 forats de mètrica 4 situats darrera del monitor i formant un quadrat de 100 mm de costat. Finalment em vaig decidir per anar al soldador de la cantonada i li vaig explicar el que volia. Va agafar tres angles metàl·lics i els va soldar, fent així el suport VESA 100×100. I després va tenir la brillant idea de soldar el suport al peu d’una cadira d’oficina que tenia per allà en un munt de ferralla, amb la qual cosa el suport es converteix en giratori. Llàstima que el mecanisme per pujar i baixar la cadira no funcionava, però deixo aquí la idea per si a algú li serveix.

Suport per a pantalla VESA 100x100 de fabricació casolana en un despatx. Homemade VESA 100x100 monitor mount

Suport per a pantalla VESA 100x100 de fabricació casolana al meu petit despatx de Quito. Homemade VESA 100x100 monitor mount

Detall del suport per a pantalla VESA 100x100 de fabricació casolana. Homemade VESA 100x100 monitor mount detail

Detall del suport per a pantalla VESA 100x100 de fabricació casolana. Homemade VESA 100x100 monitor mount detail

Etiquetes: , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: