Fotografies de Machu Picchu a la revista Altaïr. Photographs about Machu Picchu in Altair magazine

Machupicchu en una nit de lluna plena (Cusco, Perú). Machupicchu in a moon night (Cusco, Peru)

Machupicchu de nit en una doble pàgina de la revista Altaïr núm. 69. Machu Picchu at night in #69 Altaïr magazine double page

Ja feia anys que ho esperava amb il·lusió. Quatre anys viatjant a Perú (entre 2000 i 2009) per fotografiar temes molt específics d’arqueologia, especialment amb Ukhupacha. I molts anys seguint la revista Altaïr,  per a mi un referent en les revistes de viatges. Cada vegada que rebo un nou número és com obrir un regal i deixar-me sorprendre pel contingut. De vegades el mateix títol és una aposta original i arriscada que indica un contingut poc o gens tractat a les revistes. D’altres vegades, com és aquest el cas, un destí prou conegut. No he pogut fullejar la revista, ja que estic visquent a Equador, però estic segur que, com sempre, serà prou original. I aquí està el meu granet de sorra, una doble pàgina que crec també original, Machu Picchu de nit, a la revista Altaïr núm. 69. Com es va fer aquesta fotografia? Ho vaig explicar en una altra entrada, aquesta fotografia la vaig fer amb un frontal de LED Scurion 700. Per cert, espero tenir aviat un parell dels nous frontals Scurion 1300, amb una intensitat de llum de 1300 Lm i llum dia, especials per a fotografia i cinema.

Anuncis

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , ,

5 Respostes to “Fotografies de Machu Picchu a la revista Altaïr. Photographs about Machu Picchu in Altair magazine”

 1. frikosal Says:

  Està molt ben resolta la il.luminació !
  Jo crec que el mèrit és del fotògraf més que dels frontals però els he mirat i tenen molt bon aspecte. Pesen molt? Son cars?

 2. Valentí Zapater Says:

  Hola Frikosal, gràcies!
  Bé, al cap i a la fi els frontals són unes eines, però la veritat és que amb la potència que tenen i la comoditat de portar-los al cap ajuden molt. I ara que surten amb llum dia solucionen un dels problemes que tenien.
  Comparat amb altres frontals pesen una mica, ja que la caixa és metàl·lica, força resistent. No sé si es necessària tanta resistència, els de plàstic també són prou forts. I en quant al preu doncs no t’ho sabria dir amb exactitud, però sí, són força cars. La gent que els té diuen que paga la pena. Mirant el web d’espeleonus veig que el de 700 costa 465 € i el de 1300 775 €. En fi, igual o més que un bon flash.

 3. Oriol López Says:

  Fantàstica foto!

 4. Valentí Zapater Says:

  Gràcies Oriol!

 5. Valentí Zapater Says:

  M’oblidava comentar que gràcies a l’acord entre Scurion i Ukhupacha podrem gaudir d’aquesta tecnologia per il·luminar en les properes exploracions i facilitar la realització de fotografies sota terra o de nit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: