Viatge fotogràfic a Huangshan, Xina. Photographic travel to Huangshan (黄山), China (中国).

Mar de núvols a l'alba des de Guang Ming Ding (Pic del Cim Lluminós), Huangshan. Sea of clouds at dawn from Guang Ming Ding (Bright Summit Peak) to Tian Du Feng (Heavenly Capital Peak), Huangshan, China.

Mar de núvols a l’alba des de Guang Ming Ding (Pic del Cim Lluminós), Huangshan. Sea of clouds at dawn from Guang Ming Ding (Bright Summit Peak) to Tian Du Feng (Heavenly Capital Peak), Huangshan, China.

Xina és un paradís pels fotògrafs de paisatge. I les muntanyes de Huangshan un dels llocs que més m’han fascinat en els meus viatges. És per això que, conjuntament amb Orixà, organitzem organitzo un viatge fotogràfic a Huangshan del l’11 al 26 15 al 25 de setembre d’enguany de 2012. Si voleu conèixer l’itinerari, les condicions i el preu us podeu descarregar el pdf d’aquí.

L’objectiu del viatge és portar-vos als millors llocs de Huangshan per fer fotografies i ajudar-vos sobre el terreny per resoldre dubtes i millorar la qualitat de les vostres imatges. En la mesura del possible també hi haurà temps per comentar les fotografies que fem durant el viatge.

Des de fa més de 1200 anys Huangshan ha sigut lloc d’inspiració de poetes, pintors i fotògrafs. Pins retorçats, roques de formes estranyes, mars de núvols i rius de color maragda es combinen de forma harmoniosa en un paisatge que els xinesos qualifiquen com “les muntanyes més boniques de Xina”, si no del món. L’admiració i respecte per aquest paisatge ha fet que durant centenars d’anys es construïssin camins per llocs impossibles que permeten la contemplació i el gaudi. Fins i tot hi ha molts replans en llocs estratègics on el paisatge és especialment sublim, com si ens haguessin preparat als fotògrafs un lloc especial per plantar el trípode i fer LA FOTO. No debades, Chin-san Long, un dels grans fotògrafs xinesos del paisatge, va fer algunes de les seves millors obres a Huangshan, així com Kan Hing-fook.

Huangshan és un d’aquests llocs on el temps no existeix. Em vaig permetre el luxe d’allargar-hi la meva estada i fer una de les coses que més m’agraden: explorar amb la càmera fora de les rutes habituals, repetir i repetir llocs fins conèixer les seves intimitats i les millors llums i condicions per fotografiar-los. El resultat va ser una col·lecció de fotografies en color i en blanc i negre, resumida al meu web. Espero que al proper mes de setembre puguem compartir la màgia de la fotografia a Huangshan.

Anuncis

Etiquetes: , , , , , , , , ,

2 Respostes to “Viatge fotogràfic a Huangshan, Xina. Photographic travel to Huangshan (黄山), China (中国).”

  1. Mortgages Toronto Says:

    Very nice pictures of the mountains. I like the clouds over the mountains. It looks like something out of the movie Avatar. Some of the scenery from Avatar was based on some mountains in China.

  2. Valentí Zapater Says:

    Yes! The scenery from Avatar was based on some Chinese mountains. I thought it was based on Huangshan, but it was Wulingyuan: http://www.nationalparkofchina.com/wulingyuan.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: