Nova portada a la revista Outdoor: la foto perfecta? / New cover in Outdoor magazine: the perfect photography?

Campeonato de España de Esquí de Travesía por relevos 2010 en Sierra Nevada. Oscar Roig, del equipo ganador, al final de tramo técnico sin esquís. Campionat d'Espanya d'Esquí de Muntanya per relleus 2010 a Sierra Nevada. Òscar Roig, de l'equip guanyador, al final del tram tècnic sense esquís. Ski Mountaineering relay Spanish Championship 2010, Sierra Nevada (Spain). Oscar Roig, member of the winner team, at the end of the section without skis.

Òscar Roig al Campionat d'Espanya d'Esquí de Muntanya per relleus 2010 de Sierra Nevada. Ski Mountaineering Spanish Championship

Al número 30 de la revista Outdoor (febrer 2010) podeu veure la fotografia que he publicat a la seva portada. És curiós, per que és una fotografia que dubtava de seleccionar-la pel client, que és No Limit, una empresa que organitza activitats esportives a la natura per a qui treballo des de fa molts anys. No em preocupava excessivament l’exposició de la fotografia, que no és perfecte, si no que a primera vista no es veu què està fent l’Óscar Roig, corredor de curses de esquí de muntanya. Finalment, no gaire convençut, la vaig seleccionar per l’expressió del corredor. I vet aquí que en poc més de dos setmanes la veig publicada.

Què en trec, de tot això? Moltes vegades busquem la foto perfecta, cosa que està bé. Però un bon fotògraf fa molt poques fotografies excepcionals al llarg de la seva vida. La resta de fotografies poden tenir usos molt dignes. El més important, com a fotògrafs professionals, és que aquest perfeccionisme ens serveixi per a fer les millors fotografies però que no ens amagui l’objectiu dels encàrrecs, que és satisfer les necessitats del client.

Anuncis

Etiquetes: , , , , , , ,

2 Respostes to “Nova portada a la revista Outdoor: la foto perfecta? / New cover in Outdoor magazine: the perfect photography?”

  1. Roger Says:

    Brutal la foto! Dinamisme i expressió. Felicitats per la portada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: